لوله کشی یونیت مطب دندانپزشکی
در این نوشته به بررسی نحوه اجرای لوله کشی یونیت مطلب دندانپزشکی خواهیم پرداخت. لوله کشی اماکنی قرار است مطلب دندانپزشکی در آنها دایر شود به دو شکل کلی انجام میشود. معمولا این اماکن از قبل کاربری دندانپزشکی داشته و یا برای طولانی مدت به این منظور طراحی و لوله کشی میشوند. در این گونه اماکن لوله کشی یونیت دندانپزشکی به صورت توکار انجام شده و به دلیل اینکه در محیط های پزشکی ظاهر مکان و دکوراسیون بسیار مهم است, با یک نقشه حساب شده و طراحی زیبا , به شرایط بصری و فنی این مساله کمک میشود. اما بعضا ممکن است که یک مکان ممکن است به شکل موقت یا اجاره ای به مطب دندانپزشکی تبدیل شود که کارفرما ناچار است برای کاهش هزینه های بنایی و ساختمانی به صورت روکار اینکار را انجام دهد. هزینه کار لوله کشی مطب در هر دو شکل خیلی تفاوتی نداشته و فقط به دلیل اینکه در نوع توکار ناچار به کنده کاری و تخریب هستیم هزینه بنایی که مبلغ زیادی هم میشود به این مبلغ اضافه میشود. بعضا ممکن است مالک آپارتمان رضایت ندهد که لوله کشی به صورت توکار انجام شود.
نحوه لوله کشی یونیت مطب دندانپزشکی
لوله کشی مطب دندانپزشکی علاوه بر لوله کشی مناسب برای نصب یونیت شامل لوله کشی سینک , روشویی و تجهیزات جانبی دندانپزشکی هم میباشد. اگر در هنگام ساخت و بازسازی محل , پیش بینی لازم برای نصب یونیت داندانپزشکی شده باشد که کار شما راحت است و یونیت مستقیما به سیستم لوله کشی ساختمان که تعبیه شده نصب میشود.
اول از همه بایستی بدانید که یونیت داندانپزشکی به سه نوع لوله کشی آب , فاضلاب و باد احتیاج دارد . لوله کشی آب برای اسپری کردن آب و شستشو, لوله کشی فاضلاب برای ساکشن یونیت و جراحی و لوله کشی کمپرسور باد برای اسپری کردن هوا و ایرسوییچ انجام میشود.
پیش از اجرای لوله کشی دندانپزشکی بایستی جانمایی یونیت دندانپزشکی و محل قرارگیری و جهت آن با توجه به شرایط محیط انجام شود.
بسته به تعداد یونیت و مساحت اتاق یا سالن محل قرارگیری یونیت این مساله انجام شده و مواردی چون فضای کافی پزشک برای کار و عدم تداخل در هنگام کار همزمان در دو یونیت مجاور, تابش نور خورشید, رفت و آمد و این گونه مسایل در هنگام طراحی و جانمایی برای اجرای لوله کشی یونیت دندانپزشکی ضروری به نظر میرسد.
برای اجرای لوله کشی آب یونیت دندانپزشکی میتوان از لوله های تک لایه و پنج لایه استفاده کرد. از لحاظ اجرایی تفاوت چندانی بین این دو نوع لوله وجود نداشته و قیمت اجرای لوله کشی یونیت با لوله های اتویی نسبت به لوله کشی پنج لایه کمتر است. همچنین برای لوله کشی هوا و باد یونیت هم میتوان از همین نوع لوله استفاده کرد.
برای اجرای لوله کشی فاضلاب و پساب دندانپزشکی میتوان از دو نوع لوله پلیکا یا پوش فیت استفاده کرد. انتخاب جنس لوله کشی یونیت دندانپزشکی میتوان با توجه به نوع لوله های ساختمان باشد, اما در صورت صلاحدید مجری میتواند به انواع متفاوتی تبدیل شود.
نقشه لوله کشی یونیت دندانپزشکی
نقشه لوله کشی یونیت دندانپزشکی معمولا شبیه یکدیگر هستند اما بعضا ممکن است فواصل سیستم خروجی و ساکشن آکس های مختلفی داشته باشد که برای حصول اطمینان بایستی دیاگرام و شکل یونیت در دسترس مجری لوله کشی یونیت مطب دندانپزشکی باشد. لوله کشی یونیت دندانپزشکی از لحاظ فنی کار خیلی سختی نبوده و مجری بایستی تسلط و تجربه کافی در این زمینه را داشته باشد. معمولا نصب یونیت دندانپزشکی توسط نصاب ها شرکتهای فروشنده یونیت انجام میشود. جهت اجرای لوله کشی یونیت مطب دندانپزشکی با ما تماس بگیرید.