خدمات لوله کشی تهران پایپر 09129352189

خدمات تاسیساتی شبانه روزی تهران

خدمات لوله کشی تهران پایپر 09129352189

خدمات تاسیساتی شبانه روزی تهران

نقشه لوله کشی فاضلاب توالت فرنگی

نقشه لوله کشی فاضلاب توالت فرنگی

در این مطلب به نحوه اجرای و نقشه لوله کشی فاضلاب توالت فرنگی میپردازیم. لوله کشی فاضلاب توالت فرنگی به دلیل حساسیت در کار هدایت پساب های توالت و حجم آن در کنار لوله کشی توالت ایرانی مهم ترین قسمت لوله کشی ساختمان محسوب میشود و این حساسیت در بخش لوله کشی فاضلاب توالت فرنگی است.

نکات مهم در نقشه لوله کشی فاضلاب توالت فرنگی

کلیات ملاحظات لوله کشی توالت فرنگی شامل موارد زیر است.

فاصله لوله فاضلاب توالت فرنگی از دیوار کناری 45 سانتی متر
مسافت لوله فاضلاب توالت فرنگی از دیوار عقبی 30 سانتی متر
اندازه توالت فرنگی از روشویی یا سرویس بهداشتی ایرانی 75 سانتی متر
اندازه توالت فرنگی از دیوار جلو یا درب توالت 50 سانتی متر
سایز لوله فاضلاب توالت فرنگی ۴ اینچ یا 110 میلیمتر
ارتفاع لوله آب برای نصب شیر پرکن توالت فرنگی 25
 سانتی متر
ارتفاع خود توالت فرنگی از کف تمام شده 40 سانتی متر
صاف و تراز بودن لوله فاضلاب توالت فرنگی با دیوار و کف سرویس
استفاده از اتصال 45 درجه به ویژه در لوله های افقی فاضلاب

شیب بندی یکنواخت و مناسب(3 درصد) برای لوله کشی فاضلاب توالت فرنگی




نحوه لوله کشی توالت فرنگی توکار

در لوله کشی فاضلاب توالت فرنگی توکار یا وال هنگ , بسته به نوع توالت فرنگی و ارتفاع تمام شده از کف بایستی لوله فاضلاب توالت فرنگی به انتظار گذاشته شود. همچنین یک لوله آب برای پرکردن مخزن توکار فرنگی تعبیه شده باشد.

بعد از تعیین محل مناسب نصب توالت فرنگی یک لوله مستقیم از لوله اصلی و حدالامکان در کوتاه ترین طول ممکن از رایزر لوله فاضلاب ساختمان تا محل قرارگیری توالت فرنگی میکشیم. استاندارد لوله کشی توالت فرنگی عدم وجود هیچ اتصالی در مسیر رایزر اصلی تا محل نصب فرنگی بوده و تنها انشعاب گیری یک کفشور برای کف سرویس بهداشتی همراه با شترگلویی است.

فرق لوله کشی توالت فرنگی روکار و توکار در این است که در اغلب توالت فرنگی های توکار لوله فاضلاب بایستی حتما از داخل دیوار بوسیله یک زانوی 90 درجه آماده نصب باشد و در لوله کشی توالت فرنگی روکار در اکثر مواقع از کف زمین یک زانو 90 درجه پلیکا یا پوش فیت را برای نصب فرنگی آماده میکنیم .

البته در هر دو نوع توالت فرنگی روکار و وال هنگ دیواری احتمالا در برخی مدلها و روش های نصب بسته به نوع فرنگی به ندرت محل کارگذاشتن زانوها برعکس شود .

فاصله نصب توالت فرنگی تا لوله رایزر اصلی نیز بایستی در کمترین فاصله انجام شود تا گرفتگی توالت فرنگی بوجود نیاید .

در لوله کشی فاضلاب توالت فرنگی توکار یا دیواری, لوله فاضلاب داخل دیوار کار گذاشته میشود. تمامی نکات استاندارد مربوط به شیب بندی و رعایت لوله کشی فاضلاب همانند لوله کشی توالت فرنگی توکار بوده و ارتفاع محل انتظار زانوی 90 درجه با توجه به استراکچر و محل نصب وال هنگ تعیین میگردد.

نحوه لوله کشی توالت فرنگی توکار شبیه توالت فرنگی روکار بوده و باید کوتاه ترین فاصله به لوله فاضلاب رایزر با سایز 100 یا 110 انتخاب شود. مسیر مستقیم با پیچ و خم و اتصالات کمتر در فاضلاب کشی همیشه بهترین مسیر است.

در لوله کشی فاضلاب توالت فرنگی توکار لوله فاضلاب در ارتفاع 40  سانتی متری دیوار در انتظار نصب کاسه وال هنگ میماند. معمولا ارتفاع فاضلاب از کف تمام شده در حدود 30 سانتیمتری است. کف سازی عموما 15 سانتی متر تعیین میگردد. البته تا حدود ۳ تا ۵ سانتی متر اختلاف ارتفاع را میتواند نادیده گرفت. اما اگر لوله کشی بیش از حد در سطوح پایین قرار بگیرد, ممکن است با نصب کاسه توالت فرنگی استفاده از وال هنگ کمی با مشکل مواجه شود.

هزینه لوله کشی توالت فرنگی

اجرت لوله کشی توالت فرنگی بستگی به کارهایی دارد که انجام میشود. معمولا توالتهای فرنگی درهنگام ساختمان در داخل سیستم سرویس بهداشتی دریک قسمت مجزی لوله کشی و نصب میشود.

اما در خیلی از موارد ممکن است که در مجاور سرویس حمام وشاید در کنار توالت ایرانی لوله کشی و نصب گردد.

قیمت این نوع لوله کشیها درکنار لوله کشی آب وفاضلاب ساختمان شاید به چشم نیامده و مقدار زیادی هم نباشد.

بدلیل اینکه فرهنگ استفاده از توالت فرنگی رو به گسترش بوده و همواره بر طرفداران استفاده از توالت فرنگی بخاطر دردهای مفصلی رایج , دوران بارداری و مسایل فرهنگی و اجتماعی روزبروز درحال افزایش میباشد.

اما دربرخی ساختمانهای مستعمل و یاحتی نوساز ممکن است که توالت فرنگی در داخل آپارتمان مسکونی پیش بینی نشده باشد و خریدار و یاحتی مستاجرین را که مجبور به استفاده از توالت فرنگی هستند را وادار میکند توالت ایرانی را به توالت فرنگی تبدیل کنند.

تبدیل لوله کشی توالت ایرانی به توالت فرنگی

نقشه لوله کشی توالت فرنگی با لوله کشی توالت ایرانی متفاوت است و در لوله کشی توالت فرنگی شترگلویی یا سیفون وجود ندارد. در تبدیل توالت ایرانی به فرنگی مهم ترین بخش لوله کشی فاضلاب است.

برای جلوگیری از ورود بوی فاضلاب به داخل آپارتمان نیز داخل خود فرنگی مقدار زیادی آب برای سیفون شدن بو و گاز فاضلاب وجود دارد.

بطور کلی دو روش برای اینکار وجود دارد روش اول که خیلی هم مورد تایید ما نیست و به علت هزینه بالا یک روش جایگزین میباشد این شکل است , که در آن سیفون توالت ایرانی سرجای خود باقی مانده و کاسه توالت ایرانی بدون تخریب ثابت ماند و یک لوله فاضلاب به امتداد راه آب توالت ایرانی همراه با یک سراهی تبدیلی اضافه کرده و توالت فرنگی را پس از سرامیک کاری و پوشاندن روی کاسه ایرانی روی لوله مربوطه نصب میکنیم.

سراهی تبدیل فاضلاب نیز بخاطر این کارگذاشته میشود که در توالت فرنگی حتما بایستی یک کفشور برای انتقال آبهای سطحی وجود داشته باشد. ئاین روش هرچند قیمت کمی دارد اما از لحاظ استاندارد خیلی درست نیست و ممکن است درآینده مصرف کننده را دچار مشکلاتی مانند گرفتگی توالت فرنگی و گیرکردن فاضلاب در داخل توالت فرنگی مواجه کند.

در شیوه کف سرویس بهداشتی به طور کامل جمع آوری شده و پس از لوله کشی مجدد مخصوص توالت فرنگی و حدف سیفون و کاسه توالت ایرانی , کف سرویس عایق کاری شده و دوباره روی آنها شیب بندی و کفسازی گشته و سرامیک یا سنگ کار روی آنها رو میپوشاند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.